Egy vállalkozó gondolatai - ja nem, gondolataink nincsenek, mentem gyúrni!

A vállalkozó megmondja

A vállalkozó megmondja

A rohadék vállalkozók.

2014. augusztus 21. - Őszinte Vállalkozó

Minden vállalkozó rohadék. Ugye?

Mert jobb az autóm, szebb a házam, jobb testű a nőm. Külföldre, vagy sokcsillagos szállodába járok nyaralni. Mert kaviárt zabálok, rendes pezsgővel - nem BB-vel, azt csak a pórnép tud meginni jóízűen.

Mert a gyerekeimet magániskolába járatom, mert majd külföldön fognak továbbtanulni és jól fizető állásuk lesz, amíg te azon fogsz rágódni, hogy Adíosz vagy Mike cipőt vegyél neki Karácsonyra...

Mert még akkor is cégre próbálok számlát kérni, amikor kurvázni megyek és még akkor is adót csalok, amikor befizetek.

És miért is gondolod ezt?

Mert lusta vagy dolgozni, hogy normálisan élj. Hülye vagy ahhoz, hogy képben legyél a világgal. Soha nem tanultál és még büszke is vagy rá, hogy utoljára az Egri csillagokat olvastad - pedig már 50 múltál.

Mert az sem érdekel, hogy a gyerekeiddel mi lesz. Megcsinálni volt eszed, de a cigit már nem tennéd le, másodállást már nem vállalnál azért, hogy taníttatni tudd.

Mert nem bírod felfogni épp ésszel, hogy azért megyek külföldre, hogy kiállításokon vegyek részt. Nincs annyi agyad, hogy felfogd: azért kérem cégre a repülőjegyet, mert nem nyaralni megyek, hanem dolgozni.

Hülye vagy, szűklátókörű, tanulatlan, bugris. Egy irigy kis seggfej.

Élvzeted ezt a kis összefoglalót magadról, senkiházi?

Tudod mi a baj? Én nem ezt gondolom rólad. De ti így álltok hozzá a magyar vállalkozókhoz... Sebaj. Egészségetekre! És nincs mit azért, hogy van munkád!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszintevallalkozo.blog.hu/api/trackback/id/tr556624625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása